19 Nisan 2009 Pazar

ARKA SIRADAKİLER - 67. BÖLÜM FRAGMANI

Popüler gençlik dizisi Arka Sıradakiler'de heyecan son noktasında...

İşte Arka Sıradakiler'in yeni bölüm fragmanı...




ARKA SIRADAKİLER DİZİ MÜZİĞİ - "DELİ ÇAĞLARIM" / DİNLE

Arka Sıradakiler dizi müzikleri

read more...

YALANCI ROMANTİK - FRAGMAN

Sevilen dizi Yalancı Romantik yeni bölümleriyle FOX'ta...

İşte dizinin 27. bölüm fragmanı...





Yalancı Romantik dizi müzikleri

read more...

CANIM AİLEM - 21. BÖLÜM FRAGMANI

ATV'nin sevilen dizisi Canım Ailem'de heyecan devam ediyor.

İşte Canım Ailem'in yeni bölüm fragmanı...





Canım Ailem dizi müzikleri ve fragmanları

read more...

KAMPÜSİSTAN - JENERİK

İşte Kampüsistan dizisinin çok sevilen jenerik müziği...





Kampüsistan dizi müzikleri

read more...

MASUMLAR - FRAGMAN

Yönetmenliğini Osman Sınav’ın yaptığı 'Masumlar'ın başrollerini Özgü Namal, Demet Evgar, Hatice Aslan ve Kenen Ece paylaşıyor.

İşte Masumlar dizisinin yeni fragmanı...





Masumuz, Onu sevene kadar
Masumuz, aşık olana kadar
Masumuz, aşktan yanana kadar
Masumuz, kader ayırana kadar
Masumuz, aşksız kalana kadar
Masumuz, aşktan ölene kadar
Masumuz, yansak da sonsuza kadar


Masumlar dizi müzikleri ve fragmanları

read more...

ALAYINA İSYAN - FRAGMAN

Salih Kalyon, Önder Açıkbaş, Bilge Şen ve Nuri Alço'nun rol aldığı Alayına İsyan dizisi her cumartesi TRT ekranlarında...

İşte yönetmenliğini Osman Sınav'ın yaptığı dizinin fragmanı...





Alayına İsyan dizi müzikleri ve fragmanları

read more...

DOLUDİZGİN YILLAR - "HAREKET VAKTİ"

Doludizgin Yıllar dizisinin fragmanındaki şarkı dikkat çekiyor: Umay Umay, "Hareket Vakti"...

İşte dizinin fragmanı...





Umay Umay - "Hareket vakti"

is yarası gibiyim o temiz ellerinde
dil yarası gibiyim o masum sözlerinde
kal deme hiç bunu benden isteme
sus bu gece bana aşktan sakın hiç bahsetme
dur bu gece bana dokunma beni delirtme
sana boşuna umut vermek istemem

çağıran bir şeyler var hep beni uzak şehirlerde
bana ait bir şeyler var o sert gülüşlerde
sen yine olduğun gibi kal benim için sakın değişme
giderim bugün ha yarın hareket vakti gelince
sen yine olduğun gibi kal misafirim bu şehirde
bir el sallarsın yeter hareket vakti gelince

mum gibiyim senin ışıl ışıl gözlerinde
kum gibiyim uçsuz bucaksız o çöllerinde
kış gibiyim yakan yaz güneşinde
hırsız gibiyim kadehteki o ruj izlerinde
dil gibiyim yanağındaki o beninde
kal deme hiç bunu benden isteme"


Doludizgin Yıllar dizi müzikleri

read more...

YOL ARKADAŞIM - FRAGMAN

İşte Yol Arkadaşım dizisinin 32. bölüm fragmanı...





Yine bir gülnihal, aldı bu gönlümü...


Yol Arkadaşım dizi müzikleri

read more...

DUDAKTAN KALBE - 69. BÖLÜM FRAGMANI

İşte ilgiyle izlenen dizinin yeni bölüm fragmanı...





Bölüm özeti / Yaşadığı umutsuz durumundan kurtulmak isteyen Cemil, yaşananların acısını kendinden çıkarmaya kalkar. Lamia ve Saib Bey, duruma müdahale etmek isterken büyük bir trajedinin içine doğru sürüklenirler. Kenan, her ne koşulda olursa olsun, Lamia’nın Cemil’in yakınında olmasına katlanamamaktadır. Cavidan, bu durumu da kendi lehine kullanmaya başlar.

Öte yandan Cemil’i ölümün eşiğine kadar getiren silahın ardındaki sır perdesi bu olay sayesinde aralanır ve bu uğursuz silah sonunda gerçek sahibinin eline geçer. Aynı saatlerde, Lamia’nın hapishane günlerinden gelen bir tehlike de Lamia’nın evine sızmıştır. Geçmişten kalan hesaplar yeniden su yüzüne çıkar. Üst üste gelen felaketlerden sonra ciddi bir önlem almak isteyen Saib Bey, Cemil’i tedavi için Avrupa’ya götürmeye karar verir ve Cemil’i ikna etmek için harekete geçer. Lamia’ya duyduğu karşılıksız aşkla her geçen gün daha çok acı çeken Cemil, Kenan’ın karşısına çıkar.. İki rakip ilk kez kozlarını açık oynarken, Cemil’in şaşırtıcı kararı herkes için yepyeni bir dönemin başlangıcı olacaktır.


Yapım: AY YAPIM

Yapımcı: Kerem Çatay

Senaryo: Ece Yörenç – Melek Gençoğlu

Yönetmen: Andaç Haznedaroğlu

Dudaktan Kalbe dizisi oyuncuları : Burak Hakkı - Kenan, Aslı Tandoğan – Lamia, Köksal Engür – Saib Paşa, Yiğit Özşener- Cemil, Sevgi Onat – Melek Hn., Ayten Soykök – Enise, Levent Güner – Şükrü, Salahsun Hekimoğlu – Vefik, İsmail Düvenci – Münir, Rafi Emeksiz – Kayha, İlyas Ayşen Barutçu – Macide, İmer Özgün – Gülay, Oktay Oy – Veysel, Sahra Barın – Semih, Tuncay Akça – Ahçı, Özge Özder – Cavidan, Gözde Kansu – Nimet.

Dudaktan Kalbe dizi müzikleri

read more...

MAD MEN - FRAGMAN

İşte The Sopranos’un Emmy ödüllü yapımcı ve yazarı Matthew Weiner’den gerçeğin nasıl satılabileceğine dair kışkırtıcı bir dram: MadMen...





Kanal: e2

Mad Men dizi müzikleri

read more...

DESPERATE HOUSEWIVES - FRAGMAN

Başrollerini Eva Longoria, Teri Hatcher, Marcia Cross ve Felicity Huffman’ın paylaştığı Desperate Housewives bu akşam 100. bölümüyle CNBC-E'de...

İşte dizinin 5. sezon fragmanı...





Wisteria Lane’de Nostalji Havası “Olabilecek En İyi Şey” (The Best Thing That Ever Could Have Happened) adıyla yayınlanacak 100. bölümde, Umutsuz ev kadınları, tüm mahalle tarafından sevilen, son derece güvenilir bir dostun, mahallenin her türlü tamir işine bakan Eli Scruggs’ın ölümü üzerine hayatlarını gözden geçirmek zorunda kalır. Mahallenin becerikli adamı ölünce, Wisteria Lane sakinleri Scruggs’ın hayatlarını ne kadar etkilediğini fark eder. Gaby taşındığı zaman Eli’nin arkadaş edinmesine ne kadar yardımcı olduğunu anımsarken, Lynette ise kendini kaybettiği zamanlarda ve Penny’yi bakımsız bıraktığı dönemde nasıl yardım ettiğini hatırlar. Susan da her sevdiği adam hayatından çıktığında, ağlayacak bir omuz olarak hep orada bulunduğunu ifade eder, Edie aralarındaki özel ilişkiyi hatırlar ve Bree, Eli’nin bugün olduğu yere gelmesine yardımcı olan küçük jestini sevgiyle düşünür...



Desperate Housewives dizi müzikleri ve fragmanları

read more...

YALANCI YARİM - "OTOMOBİL UÇAR GİDER"

Yayınlandığı dönemde çok sevilen dizi "Yalancı Yarim" şimdi unutulmazlar arasında yerini aldı.

İşte Yalancı Yarim'in jenerik müziği...





Yalancı Yarim dizi müzikleri

read more...

PAPATYAM - 15. BÖLÜM FRAGMANI

Yönetmenliğini Bora Tekay’ın üstlendiği, senaryosunu Murat Aras’ın yazdığı, başrollerini uzun bir süreden sonra ekranlara dönen duayen oyuncu Metin Akpınar ve Nilgün Özhan Kasapbaşoğlu’nun paylaştığı “Papatyam” dizisi yeni bölümüyle bu akşam 20.10'da Star TV’de.

İşte Papatyam'ın yeni bölüm fragmanı...





Lütfü'nün Almanya’ya gidecek olması da Necati'yi çok üzmektedir. Ona gitme demeyi gururuna yediremediği için oğlunu başka bir oyunla durdurmaya karar verir. Feride'nin altınlarını ameliyat olacağım diyerek alan Harun ise sonunda Necati’ye yakalanmıştır. Borcunu ödemek için eve bir dövüş horozu getiren Harun, Lütfünün horozu kesmesine kadar uzanan eğlenceli olayları da başlatmış olur. Feride ise evdeki çocuğun Necati'nin oğlu olabileceğini öğrenmiş ama inanmak istememiştir. Fakat Necati ve Furkan arasındaki yakınlaşma sürekli baba oğul görüntüleri vermelerine neden olmakta ve Feride'nin şüphelerini arttırmaktadır. Seyfo'nun Özge'yi tiyatroya götürme macerası ise Kerem'in de tiyatroya gelmesiyle yine hüsranla sonuçlanır.



Papatyam dizi müzikleri ve fragmanları

read more...

YAPRAK DÖKÜMÜ - 109. BÖLÜM FRAGMANI

Türkiye'nin en sevilen dizilerinden Yaprak Dökümü, bu akşam yeni bölümüyle Kanal D'de...

İşte dizinin fragmanı ve bölüm özeti...





Leyla, aceleci bir adım atarak Hayriye Hanım’ı görmek için Sedef’le gizli bir plan yapıyor. Ali Rıza Bey, yeni ev almak için ayırdıkları ellerinde kalan son parayı, acil ihtiyacı olan Mithat Bey’e borç olarak vermeye karar verir. Bu kararın nelere vesile olacağını bilmeyen Ali Rıza Bey, baba evinde bir süre daha evin yeni sahibi ile yaşamaya mecbur kalır.

Yaman’ın ofisinde Mithat’a yolları kesişen Ferhunde’nin, Mithat’a söylediği yalanlar birer birer karşısına çıkar. Kafası karışan Mithat, Ferhunde hakkındaki sorularına cevap aramaya başlar. Aynı gün, Ferhunde bir sürpriz daha yaşar ve hiç beklemediği bir yerde Sedef’le karşı karşıya gelir. Yarım kalmış hesaplar, Ferhunde’nin öfkesini yeniden tetikler. Leyla, aceleci bir adım atarak Hayriye Hanım’ı görmek için Sedef’le gizli bir plan yapar. Leyla’yı ailesiyle barıştırmayı kafasına koyan Mithat da, Leyla’ya destek olmak için kolları sıvar. Yeni işindeki engelleri cesaretiyle aşan Şevket için beklenen gün gelir. Bütün aile, inşaatın temel atma töreninde bir araya gelir. Aynı gün Necla da, kendisini affetmesi için Ali Rıza Bey’e doğru bir adım atar. Leyla’nın planından habersiz olan Hayriye Hanım, sonunda kendini büyük bir oyunun içinde bulur. Ancak hiç hesapta olmayan sürprizlerle olaylar kontrolden çıkar.



Yaprak Dökümü dizi müzikleri ve fragmanları

read more...

AVRUPA YAKASI - 183. BÖLÜM FRAGMANI

Avrupa Yakası yine kahkaha dolu bir bölümle ekranda...

İşte Avrupa Yakası'nın yeni bölüm fragmanı ve bölüm özeti...





Büyüklerle arası hep iyi olan Yaprak, kendini Dilber Hala'ya da sevdirince, bir karma için Dilber'in resmini yapmaya onu ikna eder. Dilber'in bilmediği tek şey, resmin bir "nü" olacağıdır! Fatoş Tanrıverdi'nin evine gelip Burhan'ın eşyalarının arasında hiç kitap olmadığını görünce Burhan'la dalga geçer. Buna çok içerleyen Burhan sahaflardan bir sürü kitap alıp eve yığar ama, kitaplar insanı kaşındıran "kitap bitleriyle" doludur!

Şahika ve Volkan tekrar ufak ufak flört etmeye başlarlar ama bunu tüm tanıdıklardan gizlemek gerekmektedir. Acaba haberin yayılması ne kadar zaman alacaktır. Burhan her seferinde eli yandığı için ince belli çay bardağı üreticilerine dava açmaya karar verir. Bundan ilham alan Dursun, içiş pozisyonu aynı kalan saplı bir çay bardağı tasarlar ve Yaprak'ın teşviğiyle yarışmaya girer!



Yapım: Plato Film - Sinan Çetin

Senaryo: Gülse Birsel

Yönetmen: Jale Atabey Özberk

Avrupa Yakası dizisi oyuncuları: Gülse Birsel (Aslı), Ata Demirer (Volkan), Hasibe Eren (Makbule), Sarp Apak (Tanrıverdi), Levent Üzümcü (Cem), Şenay Gürler (Fatoş), Hale Caneroğlu (Yaprak), Engin Günaydın(Burhan), Rutkay Aziz (Bülent), Suna Keskin (Sedef), Yıldırım Öcek (Patron), Veysel Diker (Tacettin), Yavuz Seçkin (Sertaç), Binnur Kaya (Şahika), Ömür Arpacı (Dursun), Hakan Yılmaz (Osman)


Avrupa Yakası dizi müzikleri ve fragmanları

read more...

THE CLOSER - FRAGMAN

Polisiye dizisi "The Closer" ikinci sezon bölümleri ile CNBC-e’de gösteriliyor.

İşte dizinin tanıtımı...




The Closer dizisi oyuncuları: Kyra Sedgwick, J.K. Simmons, Jon Tenney, Corey Reynolds, Robert Gossett, G.W. Bailey...

The Closer dizi müzikleri

read more...

KAYIP PRENSES - FRAGMAN

Başrollerinde Yıldız Çağrı Atiksoy, Taner Ertürkler, Selin Dilmen ve Ali Uyandıran’ın olduğu "Kayıp Prenses" dizisi yeni bölümüyle bu akşam / 15 Nisan Çarşamba Star TV’de.

İşte Kayıp Prenses'in yeni bölüm fragmanı...




Defne, Kahin Tork’un başlattığı uzaklık laneti nedeniyle güneş ülkesinde tutsaktır artık. Tork, Kraliçeyi konuşturarak Kayıp Prenses’in nerede olduğunu öğrenmeye çalışır ancak Defne kızının yerini asla söylemez… Tork bu kez sihirli flütü kullanarak prensesi güneş ülkesine getirmeyi dener… Arun’un büyüsünün bozulmasıyla artık her şeyi hatırlayan Selim ise hemen Defne’nin peşine düşer. İlk anda Duru’ya Defne’nin nerede olduğunu sorar. Sonra da Derya’yı bulmaya çalışır. Ancak Derya sanki sır olmuştur. İris ve Nil ise nikah yenilgisini bir türlü hazmedemezler. Nil, Sarp’a, Duru’nun okuldan kaçtığını söyler. Güneş ülkesine gelen Duru’nun ise bu kez annesini görmeden dönmeye hiç niyeti yoktur.


Yapımcı: Focus Film / Nilgün Sağyaşar

Uygulayıcı Yapımcı: M.Kerem Karacakaya

Yönetmen: Özlem Bayşu

Senaryo:Leyla Karaloğlu – Seval Bozkurt

Kayıp Prenses dizisi oyuncuları: Yıldız Çağrı Atiksoy ( Defne), Taner Ertürkler ( Selim), Selin Dilmen ( Efsun),Ali Uyandıran ( Tork), Çağla Şimşek ( Duru), Nazlı Ceren Argon ( İris), Elif Ceren Balıkçı ( Nil), Tülay Bekret ( Feza), Tarık Sancaktutan ( Sarp), Manolya Aşık ( Nazlı), Selin Algın ( Bilge ), Damla Demirsal ( Melis), Hatice İrkin ( Selen ), Müge Uyar( Keyra ), Billur Yılmaz ( Kumru ), Ali Hürol ( Recep ), Zeynep Çopur ( Gülçehre ), Berkant Keskin ( Arda ), Uğuralp Keskin ( Berkay ), Tuncay Akça ( Hamdi ), Yusuf Ünal ( Cenk )

Kayıp Prenses dizi müzikleri

read more...

PARMAKLIKLAR ARDINDA - 55. BÖLÜM FRAGMANI

Parmaklıklar Ardında dizisi yeni bölümüyle bu akşam ATV'de...

İşte Parmaklıklar Ardında'nın yeni bölüm fragmanı...




Kevser iyileşmiş, cezaevine naklini beklemektedir. Beray, Nisan’ın kaybolduğunu duyunca düşüp bayılır. Koğuşa tek başına dönen Kevser, hastanedeki hademe Saliha’yı anlatıp durur ama kimse ona kulak vermez. Oysa çocuğu olmadığı için akli dengesi bozulan Saliha, Yakup’un komşusudur ve kayıp bebeğin sırrı ondadır. Süleyman ve Bekir, bebek için sorgulanırken, Cengiz, Nisan’ın kayıp ilanlarını dağıtmak için seferber olur. Perişan halde cezaevine dönen Beray, Ahmet’in ona sorduğu soruyla büsbütün yıkılır. Cengiz ve Beray acaba bebeği satmışlar mıdır? Ahmet, Cengiz’i Beray’la hastaneye yolladığı için pişmandır. Kayıp bebek haberi Aysel’e kadar ulaşır.


Yapım :Play Prodüksiyon / Ayşe Durukan-Uğur Başaran

Yönetmen :Nisan Akman

Görüntü Yönetmeni :Orhan Ağaoğlu

Yardımcı Yönetmen :Fulya Yavuzoğlu

Senaryo Danışmanı :Feride Çiçekoğlu

Parmaklıklar Ardında dizisi oyuncuları: Zeynep Eronat (Ziynet), Özlem Düvencioğlu (Handan), Yelda Reynaud (Aliye), Müfide İnselel (Perihan), Özgül Kavruk Seçkin (Beray), Başak Daşman (Filiz), Pınar Ünsal (Kevser), Seher Terzi (Elmas), Ogün Kaptanoğlu (Cengiz), Cengiz Bozkurt (Ekrem), Neriman Uğur (Savcı Tansel), Beste Bereket, Dilşad Bozyiğit, Burak Tamdoğan (Osman), İskender Bağcılar (Süleyman), Fikret Kuşkan (Ahmet), Şebnem Dokurel (Sevtap), Rüçhan Çalışkur (Kudsiye Ogankulu).

Parmaklıklar Ardında dizi müzikleri ve fragmanları

read more...

HİCRAN YARASI - FRAGMAN

TRT 1'de gösterilen Hicran Yarası dizisi dikkat çekiyor.

İşte dizinin fragmanı...





Hicran Yarası dizisi oyuncuları: Miraç Eronat - Vicdan, Murat Daltaban - Dursun, Nazan Kesal - Hicran, Gülsüm Kamu - Şeyma.


Hicran Yarası dizi müzikleri

read more...

AŞK-I MEMNU - KLİP

İşte Aşk-ı Memnu dizisinden görüntüler ve Gülşen'in "Sakıncalı" şarkısıyla hazırlanan klip...





Aşk-ı Memnu dizi müzikleri ve klipleri

read more...

AŞK-I MEMNU - 29. BÖLÜM FRAGMANI

Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Nebahat Çehre ve Selçuk Yöntem’in rol aldıkları, Halit Ziya Uşaklıgil’in ölümsüz eserinden uyarlanan "Aşk-ı Memnu" bu akşam Kanal D ekranlarında...

İşte Aşk-ı Memnu'nun yeni bölüm fragmanı ve bölüm özeti...





Behlül’ün Bihter’e verdiği anlamlı doğum günü hediyesi, yasak aşkı alevlendirir. Bihter ve Behlül’ün yasağa meydan okuduğu bu büyülü anda, şoke edici bir gelişme olur. Kumar oynadığı kulüp polisler tarafından basılan Firdevs Hanım, emniyete götürülür. Gündeme oturan bu olayın ardındaki gerçeği henüz kimse bilmemektedir. Adnan Bey, bu skandalın ‘Ziyagiller’in ismini lekelemesine engel olmak için hemen harekete geçer. Öte yandan, bu olayın bakanlıkta kazandığı başarıya gölge düşürmesinden çekinen Nihat da büyük panik yaşamaktadır. Bu sırada eline büyük bir koz geçen Hilmi Bey, Ziyagiller’den ve Firdevs Hanım’dan hırsını almak için bu durumu kendi lehine kullanmayı başarır.

Adnan Bey ve Hilmi Bey arasında büyük bir güç savaşını tetikleyen bu olay, bütün dengeleri değiştirerek Peyker ve Bihter’in ilişkisine de gölge düşürür. Bihter, yaşananların etkisinden sıyrılmak için doğum gününü ailece, dışarıda kutlamaya karar verir. Sürprizlerle dolu gecenin sonunda, yasak aşkın acısı Behlül ve Bihter’i teslim alır. Yaşananlardan dolayı çok mahcup olan Firdevs Hanım ise, aldığı son darbeyle karanlığa doğru bir adım atar.


Aşk-ı Memnu dizisi oyuncuları: Kıvanç Tatlıtuğ (Behlül), Beren Saat (Bihter), Nebahat Çehre (Firdevs), Selçuk Yöntem (Adnan), Zerrin Tekindor (Deniz), Hazal Kaya (Nihal), Batuhan Karacakaya (Bülent), Rana Cabbar (Süleyman), Gülsen Tuncer (Ahsen), Fatma Karanfil (Şayeste), Nur Fettahoğlu (Peyker), Baran Akbulut (Beşir), Pelin Ermiş (Cemile), İlker Kızmaz (Nihat), Eda Özerkan (Elif), Evren Duysal (Nesrin), Recep Aktuğ (Hilmi), Gülizar Irmak (Sevil), Zerrin Nişancı (Aynur). Münir Akça (Melih).

Müzik: Toygar Işıklı

Aşk-ı Memnu dizi müzikleri

read more...

AŞK-I MEMNU - 29. BÖLÜM FRAGMANI

Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Nebahat Çehre ve Selçuk Yöntem’in rol aldıkları, Halit Ziya Uşaklıgil’in ölümsüz eserinden uyarlanan "Aşk-ı Memnu" bu akşam Kanal D ekranlarında...

İşte Aşk-ı Memnu'nun yeni bölüm fragmanı ve bölüm özeti...





Behlül’ün Bihter’e verdiği anlamlı doğum günü hediyesi, yasak aşkı alevlendirir. Bihter ve Behlül’ün yasağa meydan okuduğu bu büyülü anda, şoke edici bir gelişme olur. Kumar oynadığı kulüp polisler tarafından basılan Firdevs Hanım, emniyete götürülür. Gündeme oturan bu olayın ardındaki gerçeği henüz kimse bilmemektedir. Adnan Bey, bu skandalın ‘Ziyagiller’in ismini lekelemesine engel olmak için hemen harekete geçer. Öte yandan, bu olayın bakanlıkta kazandığı başarıya gölge düşürmesinden çekinen Nihat da büyük panik yaşamaktadır. Bu sırada eline büyük bir koz geçen Hilmi Bey, Ziyagiller’den ve Firdevs Hanım’dan hırsını almak için bu durumu kendi lehine kullanmayı başarır.

Adnan Bey ve Hilmi Bey arasında büyük bir güç savaşını tetikleyen bu olay, bütün dengeleri değiştirerek Peyker ve Bihter’in ilişkisine de gölge düşürür. Bihter, yaşananların etkisinden sıyrılmak için doğum gününü ailece, dışarıda kutlamaya karar verir. Sürprizlerle dolu gecenin sonunda, yasak aşkın acısı Behlül ve Bihter’i teslim alır. Yaşananlardan dolayı çok mahcup olan Firdevs Hanım ise, aldığı son darbeyle karanlığa doğru bir adım atar.


Aşk-ı Memnu dizisi oyuncuları: Kıvanç Tatlıtuğ (Behlül), Beren Saat (Bihter), Nebahat Çehre (Firdevs), Selçuk Yöntem (Adnan), Zerrin Tekindor (Deniz), Hazal Kaya (Nihal), Batuhan Karacakaya (Bülent), Rana Cabbar (Süleyman), Gülsen Tuncer (Ahsen), Fatma Karanfil (Şayeste), Nur Fettahoğlu (Peyker), Baran Akbulut (Beşir), Pelin Ermiş (Cemile), İlker Kızmaz (Nihat), Eda Özerkan (Elif), Evren Duysal (Nesrin), Recep Aktuğ (Hilmi), Gülizar Irmak (Sevil), Zerrin Nişancı (Aynur). Münir Akça (Melih).

Müzik: Toygar Işıklı

Aşk-ı Memnu dizi müzikleri

read more...

24 - FRAGMAN

Jack Bauer "24" dizisinin yedinci sezonunda, bu kez adaletle hesaplaşıyor. Bauer dünyayı yedinci kez kurtarmak üzere bu kez her zamankinden öfkeli gözüküyor. 24, Cnbc-e'de...

İşte 24'ün yedinci sezon fragmanı...




7. Gün / 9. Saat: Köstebeklere Karşı Mücadele

Jack ve Ajan Walker, Dubaku ülkeyi terk etmeden önce ona ulaşmanın yollarını aramaktadır. Ancak teşkilattaki köstebekler karşılarına beklenmedik engeller çıkaracaktır. Öte yandan Başkan Taylor’ın yaralanan kocasının durumu ağırlaşmıştır ve Başkan bu nedenle zor bir kararla karşı karşıya kalacaktır. Chloe ise Jack’in tehlikeli olduğunu düşünen paranoyak FBI Ajanı Janis Gold’u başından savmaya çalışmaktadır.


24 dizi müzikleri ve fragmanları

read more...

KURTLAR VADİSİ PUSU - 55. BÖLÜM FRAGMANI

Kurtlar Vadisi Pusu, 55. bölümüyle bu akşam Show TV'de...

İşte Kurtlar Vadisi'nin yeni bölüm fragmanı...





Kurtlar Vadisi dizi müzikleri ve fragmanları

read more...

ANNEM - 60. BÖLÜM FRAGMANI

Talat Bulut, Vahide Gördüm, İlhan Şeşen ve Duygu Yetiş rol aldıkları "Annem" dizisi bu akşam, duygu yüklü bir bölümle Kanal D'de...

İşte Annem dizisinin yeni bölüm fragmanı...




Musa ile Zeynep arasındaki Ali sendromu hız kesmeden devam etmektedir. İbrahim’in ölümünün ardından Zehra, aileden iyice kendini soyutlamıştır. Hiç kimseyle konuşmak ve görüşmek istememektedir. İbrahim’in, kızını korumak için İsmail’e verdiği gözdağı, İbrahim’in ardından İsmail ile Derya’yı yakınlaştırmıştır. Başar ile Gonca’nın ilişkisi nereye gitmektedir? Üst üste birçok sarsıntıya uğrayan evliliklerini acaba toparlayabilecekler midir?




Annem dizi müzikleri ve fragmanları

read more...

ANNEM - "TALİHİM YOK BAHTIM KARA"

Annem dizisinde Kıraç'ın söylediği o sevilen şarkı...





şu dünyanın gam yükünü
çeken var mı benim gibi
gece gündüz gözyaşını
döken var mı benim gibi

talihim yok bahtım kara
böyle hayat batsın yere
sinesine vura vura
ölen var mı benim gibi

gitmez ki başımdan atam
ben bu derdi kime satam
saçlarını tutam tutam
yolan var mı benim gibi




read more...

CRIMINAL MINDS - FRAGMAN

Criminal Minds dizisi, Fox TV ekranlarında...






read more...

ADANALI - 22. BÖLÜM FRAGMANI

Adanalı dizisi bu akşam ATV'de...

İşte Adanalı'nın yeni bölüm fragmanı...




Adanalı dizi müziği "Fark var"

Adanalı, Sofia'dan ayrılacağı için üzgündür. Maraz Ali, artık gerçekleri İdil'e anlatmaya karar verir. Adanalı ve ekibi bir operasyon sırasında İstanbul sokaklarını ve hipodromu birbirine katar. Adanalı yine suçluların peşindedir fakat polis aracı yerine ata binmektedir. İdil ve Maraz Ali kabus görmektedir. Rıfkı'ya kız istemeye giden çete elemanları farkında olmadan Mülayim'e kız ister başlarına beklenmedik olaylar gelir.


Yapım : Kuzey Production

Yapımcı : Ali Gündoğdu, Mehmet Yiğit Alp

Senaryo : Tayfun Güneyer

Yönetmen : Tayfun Güneyer, Kartal Çidamlı

Adanalı dizisi oyuncuları: Oktay Kaynarca (Adanalı Yavuz), Mehmet Akif Alakurt (Maraz Ali), Selin Demiratar (İdil), Nurhan Özenen (Hafize), Serenay Sarıkaya (Sofia), Alican Yücesoy (Tilki Timur), Orhan Aydın (Nevzat Müdür), Rüzgar Aksoy (Ferruh), Gökhan Kıraç (Mülayim), Fırat Albayram (Boncuk Semih), Çağkan Çulha (Engin), Pınar Dikici (Ayşegül), Nilüfer Silsüpür (Derya)
read more...

ASİ - 62. BÖLÜM FRAGMANI

Asi dizisi yeni bölümüyle Kanal D'de...

İşte Asi'nin yeni bölümünün fragmanı...




Asi ve Demir kızlarına sırrı açıklamaya karar verirler. Demir kızını kaçırır. Amacı Asi'ye kızını kaybetme acısını hissettirmektir. Öfkeden çılgına dönen Asi hemen Demir’in peşine düşer. Asya'yı nereye gittiklerini söylemen Demir, kızıyla birlikte ortadan kaybolur. Asi her yerde Asya'yı ararken, Demir kızıyla birlikte olmanın tadını çıkarmaktadır. Asya, Demir'in kızı için hazırladığı odada sabahlar. Artık ok yaydan çıkmıştır. Asi ile Demir arasındaki kavgaya aileler de dahil olur. Bu kez İhsan Bey, Süheyla'nın kapısına dayanır. Asi saatler sonra kızına kavuşur. Asi ve Demir mahkemede karşı karşıya gelirler. Demir babalık haklarını kazanır. Kızının bu süreçten kötü etkilenmekte olduğunu gören Asi yeniden uzaklaşma yoluna gider. Ancak aileler arasındaki kavga büyümüştür. İhsan Bey iki çiftlik arasına tel örgü çektirir. Asya ise babasının geri döneceği günü beklemektedir. Asi ve Demir, Asya'ya gerçeği açıklamaya karar verirler. Suriye dönüşünden sonra Zafer, Defne ile nikahı hızlandırmak ister. Kerim ise Zafer'in kaçakçılık yaptığını kanıtlamaya çalışır. Haydar'la birlikte Zafer'e bir tuzak kurmaya çalışırlar.
read more...

BROTHERS & SISTERS - FRAGMAN

Walkers kardeşlerin hayatını gözler önüne seren Emmy ödüllü Brothers & Sisters, ikinci sezon bölümleri ile TNT’de devam ediyor...





Yaşamın üzerine savaşın, bağımlılıkların, ihanetin ve hatta ölümün gölgesi düşse de Walkers Kardeşler, birbirlerine kenetlenerek bu gölgelerden kurtulabilir.
read more...

KAVAK YELLERİ - 79. BÖLÜM FRAGMANI

Başrollerinde Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç ve Aslı Enver’in rol aldıkları sevilen dizi "Kavak Yelleri" yeni bölümüyle cumartesi akşamı Kanal D'de...

İşte Kavak Yelleri'nin yeni bölüm fragmanı...




Kavak Yelleri dizi müziği "Bir anda"

Kavak Yelleri dizi müzikleri ve fragmanları
read more...

MELEKLER KORUSUN - "NİNNİ" melekler korusun dizi müziği dinle

Sezen Aksu'nun "Melekler Korusun" dizisi için yazdığı ninniyi Hümeyra seslendirdi.



Sezen Aksun - "Ninni"

Dikenler batmasın pembe ayaklarına
Büyük acılarla büyüme inşallah

Uzakta yakında kalırsam ayakta
Dualarım seninle hep tam yanıbaşında

Nenni nenni nenni karakuzum
Nenni nenni nenni ipek kızım
read more...
Related Posts with Thumbnails

Zirve100 Toplist
site ekle Music Art Blogs - BlogCatalog Blog Directory