18 Mart 2009 Çarşamba

Avrupa Yakası 180.Bölüm İzle

Avrupa Yakası 180.bölüm Özeti:
Makbule'nin anne ve babası, Hamiyet Hala ve Tevfik Enişte, gelirler. Şu anda en önemli konu, onları Burhan'la tanıştırmak ve Burhan'ın iyi bir intiba bırakmasını sağlamaktır. Burhan iyi bir başlangıç yapmak şöyle dursun, bir skandala imza atar.

Dilber Hala, Azim'in Bülent Bey'den özür dilemesini ister ve bu ikiliyi yemeğe davet eder. Azim ve Bülent Bey arasında hiç beklenmedik bir muhabbet gelişir ve bu Dilber Hala'yı zıvanadan çıkarır.
Avrupa Yakası İzle 180.Bölüm 1.Kısım



Avrupa Yakası İzle 180.Bölüm 2.Kısım



Avrupa Yakası İzle 180.Bölüm 3.Kısım


Avrupa Yakası İzle 180.Bölüm 4.Kısım


Avrupa Yakası İzle 180.Bölüm 5.Kısım






Etiketler: dizi izle, dizi seyret, diziizle, diziseyret, avrupa yakası 180.bölüm, avrupa yakası 180. bölüm, avrupa yakası 180 izle, avrupa yakası 180.bölüm izle, avrupa yakası 180. bölüm seyret

read more...

Yaprak Dökümü 105.Bölüm İzle


Yaprak Dökümü 105.Bölüm Fragmanı İzle



Yaprak Dökümü 105.Bölüm Özeti:
Leyla’nın dikenli mesajını alan Ferhunde, kendisine yeni bir sürpriz daha hazırlandığından habersizdir. Leyla, Ferhundeyi en zayıf yerinden vurmak için bir intikam planı yaparak onun geçmiş yaşantısındaki sırlarına ulaşır. Ali Rıza Bey, Şevket’e yapacakları iş için destek olur. Bu karar sonrasında Ali Rıza Bey ve Leyla karşı karşıya gelir, Leyla büyük bir isyana doğru gitmektedir.

Öte yandan, inşaat projesi Şevket’in beklediği gibi başlamaz ve Şevket, bu yeni işinde beklenmedik tehlikenin içine doğru ilerler.
Cevriye Hanım huzur evinde kalsa bile yokluğu bile evde huzursuzluk yaratmaya sebep olur. Sonunda Tahsin, Cevriye Hanım’ı eve döndürmek için şaşırtıcı bir oyun oynama kararını alır.

Köşkün yeni sahibi eve hemen yerleşmek isteyince, Ali Rıza Bey ve ailesi için büyük sıkıntı meydana gelir.

Geçmişine sığınan Leyla, yeni bir maceraya atılır. Leyla, bu büyük sırrını saklamak için yalana başvurur. Fakat zaman Leyla’ya büyük bir oyun oynar.
Yaprak Dökümü İzle 105.Bölüm 1.Kısım


Yaprak Dökümü İzle 105.Bölüm 2.Kısım


Yaprak Dökümü İzle 105.Bölüm 3.Kısım


Yaprak Dökümü İzle 105.Bölüm 4.Kısım


Yaprak Dökümü İzle 105.Bölüm 5.Kısım


Yaprak Dökümü İzle 105.Bölüm 6.Kısım


Yaprak Dökümü İzle 105.Bölüm 7.Kısım





Etiketler: dizi izle, dizi seyret, diziizle, diziseyret, yaprak dökümü 105. bölüm izle, yaprak dökümü 105. bölüm seyret, yarapk dökümü 105.bölüm, yaprak dökümü 105.bölüm, yaprak dökümü bölüm 105, yaprak dökümü 105.Bölüm Fragmanı izle

read more...

M.A.T 4.Bölüm İzle

M.A.T 4.Bölüm Fragmanı İzle



M.A.T 4.Bölüm Özeti:
Pippa Bacca cinayeti aydınlanıyor!

Dünya barışı ve silahsızlanma için Fransa’dan yola çıkan Celine Paradis’in cansız bedeni İstanbul yakınlarında bulunur. Uluslararası alanda yankı uyandıran bu cinayetin izini M.A.T. ekibi sürmektedir.

Otopsi sonuçları bu cinayetin bir kişi tarafından işlendiğini gösterir.
Bu cinayetin yanısıra, Sinan ve Hakan küçük kızları pazarlayan bir çetenin peşine düşerler.Beyoğlu’nun ara sokaklarında süren bu kovalamacada, Sinan ve Hakan kendilerini tehlikenin içinde bulur.

Suçluların adalet önünde hesap vermeleri için çalışan M.A.T. ekibi, bu kez iki büyük vakayla karşı karşıyadır. Bir tarafda önemli Fransız aktris, diğer tarafda ufak kızların yok olmaya yüz tutmuş umutları.
M.A.T İzle 4.Bölüm 1.Kısım




M.A.T İzle 4.Bölüm 2.Kısım



M.A.T İzle 4.Bölüm 3.Kısım


M.A.T İzle 4.Bölüm 4.Kısım


M.A.T İzle 4.Bölüm 5.Kısım







Etiketler: dizi izle, dizi seyret, diziizle, diziseyret, m.a.t izle, m.a.t 4.bölüm, m.a.t 4.bölüm izle, m.a.t seyret, 4.bölüm, mat bölüm 4, m.a.t 4.bölüm fragmanı izle, 18 mart

read more...

Yol Arkadaşım 28.Bölüm İzle


Yol Arkadaşım İzle 28.Bölüm 1.Kısım



Yol Arkadaşım İzle 28.Bölüm 2.Kısım


Yol Arkadaşım İzle 28.Bölüm 3.Kısım


Yol Arkadaşım İzle 28.Bölüm 4.Kısım


Yol Arkadaşım İzle 28.Bölüm 5.Kısım


Yol Arkadaşım İzle 28.Bölüm 6.Kısım





Etiketler: dizi izle, dizi seyret, diziizle, diziseyret, yol arkadaşım 28. bölüm, yol arkadaşım 28. bölüm izle, yol arkadaşım 28. bölüm seyret, yol arkadaşım, yol arkadaşım bölüm 28, yol arkadaşım online izle
read more...

Küçük Kadınlar 38.Bölüm İzle

Küçük Kadınlar İzle 38.Bölüm Fragmanı


38.Bölüm Özeti:
Okul gösterisine halasının da gelmesini isteyen Cansu, bu istediği olmayınca gösteri öncesinde ansızın ortadan kayboluyor.
Cengiz’i bıçaklayanın Şevkiye olduğunu öğrenen Timuçin şoktadır. Fakat Elif’e söylemek ile söylememek arasında kararsızdır. Söylerse onu tamamen kaybetmekten korkar. Elif ise onu çağırmaz. Cansu bu duruma çok üzülür ve herkesin onun sahneye çıkmasını beklediği bir anda ortadan kaybolur. Utku, Alaz ile kapışır ve onun ne kadar tehlikeli bir adam olduğunun bir kez daha farkına varır. Armi’yi ondan uzak tutmak da kararlıdır. Utku’ya sert çıkan Armi, Alaz ile arkadaşlığını Elif’ten saklar. Her şeyi fırsata çevirmeye çalışan Şahin’in yeni hedefi Timuçin’dir.


Küçük Kadınlar İzle 38.Bölüm 1.Kısım


Küçük Kadınlar İzle 38.Bölüm 2.Kısım


Küçük Kadınlar İzle 38.Bölüm 3.Kısım


Küçük Kadınlar İzle 38.Bölüm 4.Kısım



Küçük Kadınlar İzle 38.Bölüm 5.Kısım


Küçük Kadınlar İzle 38.Bölüm 6.Kısım


Küçük Kadınlar İzle 38.Bölüm 7.Kısım


Küçük Kadınlar İzle 38.Bölüm 8.Kısım


Etiketler: dizi izle, dizi seyret, diziizle, diziseyret, küçük kadınlar 38. bölüm, küçük kadınlar 38. bölüm izle, küçük kadınlar 38. bölüm seyret, küçük kadınlar bölüm 38, küçük kadınlar 38. bölüm fragmanı, küçük kadınlar 38. bölüm fragmanı izle
read more...

Dudaktan Kalbe 65.Bölüm İzle

Dudaktan Kalbe izle 65.Bölüm Fragmanı


65.Bölüm Özeti:
Cemil'in çocuğunu taşıdığını öğrenen Nimet büyük bir koza sahip olur. Cemil, bu çocuktan kurtulmak istese de, Nimet'in vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Ancak bu sırrı taşımak hiç kolay olmayacaktır.

Lamia, Cemil'deki tuhaflığı fark ederek şüphelenmeye başlar...

Kenan birlikte albüm çıkaracağı İpek'le turneye çıkar.

Lamia Kenan'ın karşı çıktığı dizi çekimlerine başlar. Birbirlerinden uzaklaşan Lamia ve Kenan arasındaki gerginlik baş gösterir.

Cavidan ise, tahmin edemedikleri kadar yakındadır...
Kendini ispat etmek isteyen Lamia, dizi işine sımsıkı sarılır.
Lamia'ya en büyük destek bu dizinin başrol oyuncusu Umut'tan gelir...

Nimet'i caydırmak için peşine düşen Cemil, büyük bir sürprizle karşı karşıya kalır. Duyguları altüst olan Cemil, Lamia'da huzur bulmak ister...
Fakat gece, Cemilin hayatını değiştirecek büyük bir tehlikeyi saklamaktadır.


Dudaktan Kalbe İzle 65.Bölüm 1.Kısım


Dudaktan Kalbe İzle 65.Bölüm 2.Kısım


Dudaktan Kalbe İzle 65.Bölüm 3.Kısım



Etiketler: dizi izle, dizi seyret, diziizle, diziseyret,dudaktan kalbe 65. bölüm, dudaktan kalbe 65. bölüm izle, dudaktan kalbe 65. bölüm seyret, dudaktan kalbe 65. bölüm yeni, dudaktan kalbe 65. bölüm, dudaktan kalbe bölüm 65, dudaktan kalbe fragman izle, dudaktan kalbe 65.bölüm fragmanı izle
read more...

Binbir Gece 84.Bölüm İzle

Binbir Gece İzle 84.Bölüm fragmanı


Binbir Gece 84.Bölüm Özeti:
Kurşunlara hedef olan Kerem hastanede ölüm kalım savaşı verir. Onur ise işlemediği bir suç yüzünden emniyette sorgudadır. Herkes yoğun bakımda yatan Kerem’in hayata dönmesini bekler. Diğer taraftan Onur’un aklanması, Kerem’in hayata dönmesine ve Eda’yla olan ilişkisini itiraf etmesine bağlıdır. Kerem’in Eda’nın evinde unuttuğu kol düğmeleri Bennuya yeni bir kriz yaşatır.

Oğlu Kaanla birlikte yeni bir hayat kurmaya çalışan Şehrazat bir mimarlık ofisinde işe başlar. Burhan bey, evde huzursuzluk yaratan Nadide’ye söz geçiremez. Ticaretteki yeni girişimleriyle kendine güveni gelen Ali Kemal, Füsun’a sürpriz yapar. Şehrazat’ın Onur’dan boşanmak için açtığı dava karara bağlanır.

Binbir Gece İzle 84.Bölüm 1.Kısım


Binbir Gece İzle 84.Bölüm 2.Kısım


Binbir Gece İzle 84.Bölüm 3.Kısım


Binbir Gece İzle 84.Bölüm 4.Kısım


Binbir Gece İzle 84.Bölüm 5.Kısım



Etiketler: dizi izle, dizi seyret, diziizle, diziseyret, binbir gece 84. bölüm izle, binbir gece 84.bölüm seyret, binbir gece izle seyret, binbir gece 84.bölüm, binbir gece bölüm 84, binbirgece 84.bölüm fragmanı izle
read more...

Canım Ailem 17.Bölüm İzle

Canım Ailem 17.Bölüm Fragmanı İzle


Canım Ailem 17.Bölüm Özeti:
Samim ve Meliha güzel bir fasıl akşamından sonra eve dönerler. Aralarındaki dargınlık sona ermiştir.

Seyhan ve Ali aynı gece gizlice çıkar, kavganın sonrasında barışmış, geri dönerler.

Eve önce Samim ve Meliha gelir peşlerinden Ali ve Seyhan. Her iki çift de yaşadıkları aşklarını saklar. Feride Meliha’yı, Meliha Seyhan’ı sorguya çeker. Samim, Ali’ye açılır fakat karşı evde ortalık karışmıştır. Kızlar durumu kurtarmak için birbirine yalan söyler.

Seyhan ablasına yakalanmamak için Ali’nin telefonunu Zehra diye kayıt eder. Feride ise kardeşinin mutluluğunu engelleyen Zehra’nın peşine düşer. Halim de Feride’nin peşine düşer ve işler iyice karışır.

Canım Ailem İzle 17.Bölüm 1.kısım


Canım Ailem İzle 17.Bölüm 2.kısım


Canım Ailem İzle 17.Bölüm 3.kısım


Canım Ailem İzle 17.Bölüm 4.kısım



Canım Ailem İzle 17.Bölüm 5.kısım


Canım Ailem İzle 17.Bölüm 6.kısım


Etiketler: dizi izle, dizi seyret, diziizle, diziseyret, canım ailem 17. bölüm, canım ailem 17. bölüm izle, canım ailem 17. bölüm seyret, canım ailem 17. bölüm atv izle, canım ailem 17.bölüm fragmanı izle, canım ailem bölüm 17
read more...

Papatyam 11.Bölüm İzle

Papatyam İzle 11.Bölüm Özeti:
Necati Feride'ye jest yaparak sattığı evin parasını altına çevirip ona verir. Bunu duyan Feride'nin damadı Harun tezgâh kurarak altınların peşine düşer. Çocukların eve getirdiği emanet hamster evde kaybolur. Tüm bunlar Feride'nin fare korkusuyla birleşince Necati için zor anlar başlar.

Bekar gibi yaşamaya başlayan erdem ve fulya birbirlerini kıskandıracak şeyler yapar.

Gülşen'in kekleri kafede çok beğenilmiştir. Gülşen aLütfüden daha çok para kazanmaya başlar ve Lütfü'nün çocuklara ve karısına karşı olan otoritesi sarsılır


Papatyam İzle 11.Bölüm 1.Kısım


Papatyam İzle 11.Bölüm 2.Kısım


Papatyam İzle 11.Bölüm 3.Kısım


Papatyam İzle 11.Bölüm 4.Kısım


Papatyam İzle 11.Bölüm 5.Kısım


Papatyam İzle 11.Bölüm 6.Kısım


Papatyam İzle 11.Bölüm 7.Kısım


Papatyam İzle 11.Bölüm 8.Kısım


Etiketler: dizi izle, dizi seyret, diziizle, diziseyret, papatyam 11. bölüm, papatyam 11. bölüm izle, papatyam 11. bölüm seyret, papatyam tek parça izle, 11.bölüm fragmanı izle, papatyam bölüm 11 izle, ppatyam 11.bölüm fragmanı seyret
read more...
Related Posts with Thumbnails

Zirve100 Toplist
site ekle Music Art Blogs - BlogCatalog Blog Directory