24 Şubat 2009 Salı

Kavak Yelleri 74. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Kavak Yelleri 74. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Kavak Yelleri 74. Bölüm Konusu (Özeti)

Efe, Deniz ve Tanju Çolak halı saha maçında. Burak, Mine’nin bayıldığını öğrenince evlilik planlarında değişikliğe gider. Burak’ın Mine’yi uzaklaştıracak bir sürprizi vardır. Deniz, Ayşegül’e inanmakta zorlanır. Fakat Ayşegül’ün elinde bu sefer sağlam bir kanıt vardır. Deniz, Mine’yle Ayşegül’ü yüzleştirir.

Mine, Deniz’e çok sinirlenir. Deniz gördüğü bir kameradan çok etkilenir. Ancak almaya parası yetmez. Efe durumu fark eder. Kamerayı almak için fotoğrafçıyla halı saha maçına iddiaya girer. Kazanırsa kamerayı alacak, kaybederse fotoğrafçının bir senelik yemek ihtiyacını karşılayacaktır.

Bu esnada yemek yarışmasından beklenen haber gelir. Fakat bu durum işleri iyice karıştırır. Efe, ya yarışmaya katılacak ya da Deniz’in kamerası için maça gidecektir. İkisini birden yapmaya çalışırken işler karışır. Rakipleri beklediklerinden çok daha güçlü çıkar. Merve sık sık Efe’nin karşısına çıkar. Aslı bu durumdan rahatsız olur.

Aslı, Merve’ye bir karşı şaka hazırlar. Bilmeden Merve’nin babasıyla olan buluşmasını rezil eder. Buna en çok üzülen kişi yine Aslı olur. Bu esnada kimsenin Mine’nin nerede olduğunu bilmediği ortaya çıkar. Herkes onun için meraklanırken, Mine aniden ortaya çıkar. Verdiği haber herkesi şok eder.

read more...

Adanalı 14. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Adanalı 14. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Adanalı 14. Bölüm Konusu (Özeti)

Adanalı, bombayı imha ettiğini düşünürken, Zeus onlara büyük bir sürpriz hazırlamıştır. Maraz Ali ve çetesi mücevher defilesinin yapılacağı mekana gelir.

Oto yıkamaya yapılan baskında, çekilen fotoğrafları inceleyen Adanalı ve İdil, gazetedeki mücevher defilesi haberini görüp vakit kaybetmeden harekete geçer. Beklenmedik bir misafirinde defileye katılmasıyla işler karışır.

read more...

Avrupa Yakası 177. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Avrupa Yakası 177. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Avrupa Yakası 177. Bölüm Konusu (Özeti)

Burhan ekonomi yapmak amacıyla, taşıt aracı olarak bisikleti kullanınca akşam haberlerinde yer alır. Bu ucuz bir araba firmasının dikkatini çeker ve Burhan’a reklam teklifi gelir. Ancak sözleşmedeki “özel hayata dikkat” maddesi Burhan’ı düşündürmektedir.

Osman, Aslı’dan Dilber Hala ile iletişim kurmasını ister. Aslı ise işin içinden çıkamayınca, Fatoş’un tavsiyesine uyar ve Dilber Hala’yı röportaj yaptığı, bir insan portresi olarak algılamaya çalışır. Hayatı ve geçmişiyle ilgili seri sorularla karşılaşan Dilber Hala, birkaç zincirleme olayın da etkisiyle, Aslı’nın onu öldürmeyi planladığından şüphelenmeye başlar.

Şahika, Volkan’la olan ilişkisini bitirir. Volkan berbat durumdadır. Nilay’dan yeni ayrıldığı halde neşesi hiç kaçmayan Dursun’dan, aşk acısıyla başa çıkma dersleri almaya başlar. Dursun’un teorileri gayet bilimseldir. Acaba pratikte başarılı olabilecek midir?

Bülent Bey’in ofis kızları arasındaki popülaritesine gıcık olan Tanrıverdi, Osman’la bir olup, Bülent’i madara etmeye karar verir. Monşer, en zayıf tarafı olan yaşlılık noktasından vurulacaktır. Ofis ekibi Bülent’i de alarak hızılı bir hayata girer. Bakalım Bülent bu tempoya ayak uydurabilecek midir?

read more...

Parmaklıklar Ardında 47. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Parmaklıklar Ardında 47. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Parmaklıklar Ardında 47. Bölüm fragmanı henüz güncellenmemiştir. İlginiz için teşekkürler...

Parmaklıklar Ardında 47. Bölüm Konusu (Özeti)

Bekir’in gelişiyle, işler çözüleceğine daha çok karışır. Tansel Beray’ın geçmişteki firar dosyasını kurcalamayı sürdürür. Dosyadaki bir nota gore, Filiz, çamaşırlıkta, jiletle doğranmış bir gardiyanın bulunması nedeniyle sorgulanmış ve hemen peşinden kaçmıştır. Tansel cezaevindeki bir çok olayın faili meçhul bu cinayetle bağlantılı olduğuna inanmaktadır.

Eski dosyaların açılması Filiz’i telaşlandırır ve hızla, yeni bir firar planı yapar. Bu durum, kahraman olmak için fırsat kollayan Ekrem’in ekmeğine yağ sürecektir. Bu arada Aliye, takada iyice bunalmıştır. O da çekip gitmeye karar verir. Kevser ise dünyadan bezmiş, hayattan istifa etmeye niyetlenmiştir. Kim gidip kim kalacaktır?

read more...

Tek Türkiye 57. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Tek Türkiye 57. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Tek Türkiye 57. Bölüm Konusu (Özeti)

Berfin’in aldığı boşanma kararı, onu hiç beklemediği sonuçlara götürmektedir. Yılmaz ise Berfin’i vazgeçirmek için elinden geleni yaparken, Zilan şüpheli davranışlarda bulunur.

Bu arada Tarık, Keje’yi köye gelen time teslim eder. Fakat Keje için acı son bundan sonra başlayacaktır. Botan ve Şivan ise planlarını kurdukları gibi işletirken, Yılmaz ile ilgili kötü bir haber köye ulaşır. Berfin ve Zilan Yılmaz için artık birlikte hareket etmek zorundalardır.

read more...

Benim Annem Bir Melek 31. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Benim Annem Bir Melek 31. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Benim Annem Bir Melek 31. Bölüm Konusu (Özeti)

Metin evlilikle ilgili konuşmak ve tavsiye almak için Çetin’le buluşmak ister. Sevimli başlayan konuşma, Çetin’in Nalan’ın saflıklarıyla alay etmesiyle bir kavgaya dönüşür ve iki kardeş birbirine küser. Bu çok iyi geçinen iki kardeş artık birbirini görmek bile istemiyordur.

Başta Neriman olmak üzere bütün aile bu duruma çok üzülmektedir. Ne Ece’nin ne de Nalan’ın elinden bir şey gelmemektedir. Durumu yine Bostancılı Neriman çözecektir ama nasıl. Neriman’ın çocukluk arkadaşı arar ve kızının bir banka mülakatı için İstanbul’a geleceğini söyleyip, kızını birkaç günlüğüne misafir etmesini rica eder.

Neriman bu ricayı ikiletmez. Ertesi gün, bu eski arkadaşın kızı Durusucan (Özgü Namal) eve gelir. Kız kazasız belasız gelmiştir ama bakalım Turuncu ailesi bu ziyaretten kazasız belasız kurtulabilecek mi?

read more...

Kollama 41. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Kollama 41. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Kollama 41. Bölüm Konusu (Özeti)

İyice köşeye sıkışan Hayri, Gümüş Kurşun’u karşısında görünce canını bağışlamasını ister. Bu arada Ferruh ve Güvercin, ülkeyi kaosa sürükleyecek büyük bir bombalama eylemini tasarlayıp uygulayamaya koymak üzeredir.

Bunu öğrenen Destek Büro ve onlar arasında müthiş bir mücadele başlar. Necip arkadaşları hem bombayı durdurmak hem de ülkenin geleceğini kurtarmak için harekete geçerler. Fakat kötü bir sürpriz onları beklemektedir.

read more...

Akasya Durağı 27. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Akasya Durağı 27. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Akasya Durağı 27. Bölüm fragmanı henüz güncellenmemiştir. İlginiz için teşekkürler...

Akasya Durağı 27. Bölüm Konusu (Özeti)

Osman ve Mehmet Hoca evi terk ediyor. İki erkek çocuk babası olacağını sanan Osman, hastanede iki kızı olduğunu öğrenince, kendisini kandırdığı için Safiye ile kavga eder ve evi terk eder. Osman, durakta yatıp kalkmaya başlar. Bütün şoförler Osman’a evine dönmesini önerirler. Ama Osman kararlıdır. Safiye’den boşanacaktır.

Mehmet’in kızı Nurten, kendisinden yirmi yaş büyük zengin bir adamla flört etmektedir. Mehmet bunu öğrenince çok sinirlenir ve Nurten’e bir tokat atar. Şükran attığı tokat yüzünden Mehmet’le kavga eder ve Mehmet evi terk eder. Mehmet de Osman gibi karısından boşanmak istemektedir.

Sinan kriz yüzünden eve para getiremeyince kaynanası Şaziment’ten fırça yer. Bunun üzerine kendine yeni bir iş bulur. Çok zengin bir kadının özel şoförlüğünü yapacaktır. Çok da iyi para kazanacaktır. Sinan duraktaki herkese hava atarak taksiciliği bırakır. Fakat çalıştığı evde de işler yolunda gitmeyecektir.

Melahat, karısı Arzu yüzünden Levent’ten ayrılmıştır. Fakat niye ayrıldığını söylememiştir. Gerçeği öğrenen Levent, Melahat’a gelip bütün gerçeği anlatır. Bu arada Tuğçe gerçek kimliğini bilmediği Ahu’nun kızkardeşi Gözde’yi alıp eve getirir. Gözde, Tuğçe’den ve Murat’tan ablasının intikamını alabilmek için fırsat kollamaktadır. Gözde evde Tuğçe uyurken gazı açar. Tuğçe ölümün eşiğindedir.

read more...

Baba Ocağı 34. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Baba Ocağı 34. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Baba Ocağı 34. Bölüm Konusu (Özeti)

Murat ve Güven, Cemile ve İsmet’le gizlice prova yaparken İstanbul’dan ansızın dönen Seda ve Özge’ye basılır. Köylü kızlar, şehirli kızların gazabına uğrayınca Murat ve Güven çareyi İsmet ve Cemile’yi oradan kaçırmakta bulur. Özge ve Seda herkesten habersiz Halil Efe’nin yanına yerleşir. Evi terk eden Feraye, Hatçe’nin evinde kalmaya başlayınca Halil deliye döner. Çünkü orası Yusuf’un da evidir.

Dürdane Kısmet’in zorla evlendirilmesini engelleme planı yaparken Seyfi, kaçak olan Kısmet’i yaptığı kusursuz planla yakalar. Halil yoksul öğrencileri tespit etmek için köy köy gezerken Seyfi ,çaldırdığı arabayı kurtarmak için sigorta şirketini dolandırarak kasko yaptırır. Özge ve Seda’nın babalarının yanına yerleştiğinden habersiz olan Murat’la Güven, Cemile ve İsmet’le daha da yakınlaşır.

read more...

Gece Gündüz 27. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Gece Gündüz 27. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Gece Gündüz 27. Bölüm Konusu (Özeti)

Ekip, bir suç örgütünün peşinde. Organize Şube Ekibi, bu kez farklı bir suç örgütünün, ‘girişimci mafya’nın peşine düşer. Kendisine işadamı görüntüsü veren, fakat zor kullanarak eczacıların elinden dükkânlarını alan bir ilaç patronunun yolu, eczacı Rana sayesinde Ekip’le kesişir.

Gözü pek eczacı Rana, dükkânını mafyaya kaptırmamaya kararlıdır. Ancak başına gelenler onu çaresiz durumda bırakır. Ekip, Rana ve küçük oğlunu korumaya çalışırken, bir yandan da ‘sözde işadamı’nın foyasını meydana çıkarmaya çalışır. Aslan, hala Alev’in yeni haline, işini ilişkisinden öncelikli görmesine alışamamıştır.

Son bir kez daha Alev’le konuşmaya çalışır. Ancak Alev’den aynı tepkiyi alınca artık pes eder. Bu konuda konuşmamaya karar verir. Aslan’ın bu sessizliğinin ne kadar tehlikeli olduğunu Alev başta fark etmez. Sonradan fark etmesini sağlayan kişiyse Yağmur olacaktır.

Kemal yaşıyla ilgili mutsuzdur ve genç görünmek için uğraşırken komik duruma düşer. Artık yaşlandığını ve işe yaramadığını düşünen Kemal’in güveni, onu kahramanı gibi gören kızı Lale sayesinde geri gelecektir.

read more...

İyilik Kervanı 8. Bölüm Fragmanı (Trailer)

İyilik Kervanı 8. Bölüm Fragmanı (Trailer)

İyilik Kervanı 8. Bölüm Konusu (Özeti)

Yıllar öncesine dayanan bir kin uğruna babasını öldürmek için askerliğini yakan bir genç, intikamını almak için yola çıkar. Fakat aynı zamanda kendisine verilen bir emaneti yerine ulaştırmak zorundadır. Ya önce emaneti ulaştıracaktır ya da suçsuz yere babasını öldürecektir.

Yolcu ailesi bu olaylara ilginç bir şekilde dahil olduğunda bu sorunu çözmek için çok az vakitleri kalmıştır. İhsan ve ailesi, bir aileyi uğrayacağı felaketten kurtarabilecek midir?

read more...

Arka Sokaklar 107. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Arka Sokaklar 107. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Arka Sokaklar 107. Bölüm Konusu (Özeti)

Ekip, bir cinayetin izini sürüyor. Hüsnü, kızı Şule’nin ısrarı üzerine eve getirdiği ineği satmıştır. Bunu fırsat bilen Metin ve Tekin, babalarından okul gezisi için para isterler. Ancak Hüsnü onlara para vermez. Bunun üzerine Metin ve Tekin, oto yıkamacıda işe başlarlar. İstedikleri parayı kazanmışlardır.

Hüsnü, bir gün oto yıkamacıya arabayı yıkatmaya gidince Metin ve Tekin yakalanırlar ve cezaları ağır olur. Tolga ve Ayşe üniversite öğrencisi iki gençtir. Tolga, Ayşe’yi yurda bırakırken Hakkı adlı genç ile tartışır. Tolga bu kavganın ardından ölü bulunur. Tüm deliller cinayet suçlusu olarak, Hakkı ve mahalle serserilerini işaret etmektedir.

Engin, Yeliz’le tartışmalara başlamıştır. Yeliz alışveriş için gittiği yerden, indirim var diye dört çift ayakkabı alınca Engin bu duruma sinirlenir. Yusuf kapısının önünde Beşir’i bulur. Beşir darp edilmiştir. Yusuf, Beşir’i tedavi etmek için eve alır. Beşir sürekli Mesut’u sayıklarken, gözaltına alınan çete onu Beşir’e kadar götürür.

Evren uyuşturucu kullanan sorumsuz bir kişiliktir. Oğuz onu kendisini toplaması konusunda çok uyarır. Evren bu konuşmaları dikkate almaz. Sonunda patronu Derya, onu işten atar. Evren’in arkadaşı Seyhan yüzünden başı belaya girer. Evren bir oyun sonucu Kamil’in eline düşer. Ekip, Kamil’in adamlarını toplar ve sorguya alır. Yusuf, Beşir’in sayıkladığı Mesut’u bulur.

read more...

Bir Bulut Olsam 1. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Bir Bulut Olsam 1. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Bir Bulut Olsam 1. Bölüm Konusu (Özeti)

Umudunu kaybetme. Güneş önce bulutlara değer. Güzelyurt adlı bir sınır kasabasında hayat sakin bir şekilde akarken, kasabanın en büyük ve görkemli konağında hastalıklı ve tutku dolu bir aşk yaşanmakta ve bu karşılıksız aşk, tanık olanların kanını dondurmaktadır. Belediye Başkanı Aslan Bulut (Ünal Silver) ve ailesi, kendi kurdukları bu düzende yaşarken bir gün kasabaya gelen doktorun olayların içine dahil olmasıyla, taşlar yerinden oynayacak, kurulu düzen değişecektir.

On yıldır dünyanın sorunlu bölgelerinde Birleşmiş Milletler’in sağlık programlarında çalışan Dr. Serdar Batur (Engin Altan Düzyatan), son olarak Güzelyurt adlı mayınlı bölgenin kıyısında yer alan bir sınır kasabasına gelir. Uzmanlık alanı cerrahi olan Dr. Serdar, bir taraftan bölgenin sağlık ocağında doktorluk yaparken, diğer taraftan da Birleşmiş Milletler’in bir görevlisi olarak sivillerden oluşan bir grup gönüllü ile mayınlı sahada çalışmalar yapmaktadır.

Dr. Serdar’ın İstanbul’da yaşayan annesi İnci Hanım (Meral Okay) ve aile dostları, hem Serdar’ı ziyaret etmek için hem de güvenli bir sahada yeni okul yaptırmak için Güzelyurt’a ziyarete gelirler. Aynı gün bölgenin sevilen, sayılan kişilerinden Belediye Başkanı Aslan Bulut’un büyük oğlunun düğününe davetlidirler. Hep beraber düğüne giderler. İşte asıl olaylar ve akıl almaz bir trajedi, eğlenmek için gittikleri bu düğünde başlayacaktır.

read more...

Selena 97. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Selena 97. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Selena 97. Bölüm Konusu (Özeti)

Selena, sonunda Burak’a bütün gerçekleri anlatır. Burak’ı, Ütopya gezegenine götürerek herkesle tanıştırıp yaşadığı yeri gösterir. Bu arada Dünya’yı büyük bir tehlike beklemektedir. Çatlamak üzere olan sabır taşının, bir an önce tamir edilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde sabır taşı çatlayıp, insanların hiçbir şeye sabrı ve tahammülleri kalmayacak ve işler çığırından çıkacaktır.

Kötülük yapmak için yaratılan Hades, kızların odasına sihirli üç çift rugan ayakkabı bırakır. Selin, Leyla ve Nazlı kendilerine bırakılan ayakkabıları görünce Selena`nın bıraktığını sanıp hemen giyerler. Ancak sihirli ayakkabıların, ayaklarından çıkmıyor olması ve birbirlerine 2 metreden fazla yaklaşamamaları yüzünden bir araya gelemeyen Selin, Leyla ve Nazlı el ele verip Selena’yı çağıramazlar.

read more...

Mat 1. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Mat 1. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Mat 1. Bölüm Konusu (Özeti)

Ülkemizde yayınlanıdğı zamanlardan beri ilgimi çeken C.S.İ adlı dizi nihayet trt nin kanatları altında üülkemizde mat adıyla hayata geçiriliyor.Dizi çok iddialı zira öyküsünü bir dönem Adli Tıp Kurumu Başkanlığı da yapmış olan Prof. Oğuz Polat yazdı.

MAT, her gün yaşamda karşımıza çıkan bazıları sansasyonel, bazıları ise hiç kimsenin duymadığı suçları, özellikle de cinayetleri aydınlatmaya çalışan bir grup adli tıpçının hikayesini anlatıyor. Dizide şiddetin, kanlı sahnelerin kullanımı yerine, akıl ve zekanın metodolojik olarak kullanılmasıyla suç dünyasının nasıl alt edilebileceği anlatılmaya çalışılacak.

Burada kaba kuvvetin değil, bilimin problem çözücü gücüne vurgu yapılacak. Ocak ayı sonunda TRT 1′de yayınlanacak dizi için laboratuvar ve morg gerçekle birebir boyutlarda sette kuruldu. Ayrıca dizideki olayların çözümünde “adli animasyon” tekniği de kullanılacak. Adli animasyonla kurşunun vücut içinde nasıl yol aldığı ve yaraların hangi organlara zarar vererek ölümün nasıl gerçekleştiği de seyircilere anlatılacak.

Dizi, çocukların televizyon izlemediği saatlerde yayınlanacak. Daha önce Kutsal Damacana filmini çeken Kamil Aydın’ın yönetmenliğini üstlendiği dizinin başrollerinde Demir Karahan, İbrahim Çelikkol ve Nefise Karatay yer alıyor. Demir Karahan, ekibe başkanlık eden adli tıp profesörünü, İbrahim Çelikkol bir adli tıp doçentini, Nefise Karatay da adli psikolog rollerindeler. Dizinin yapımcılığını ise Ercan ve Gülümsün Saatçi üstleniyor.

read more...

Kurtlar Vadisi Pusu 50. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Kurtlar Vadisi Pusu 50. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Kurtlar Vadisi Pusu 50. Bölüm Konusu (Özeti)

Heyecanlı bekleyiş sona eriyor. Büyük gün 5 Mart. Ekranların efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, verdiği aranın ardından 5 Mart Perşembe akşamı Show TV ekranlarına bomba gibi dönüyor.

Macera kaldığı yerden hızını kesmeden devam ediyor. 5 Mart Perşembe akşamı yine nefesler tutulacak, yine tüm Türkiye Kurtlar Vadisi Pusu’ya kilitlenecek.

read more...

Doktorlar 83. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Doktorlar 83. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Doktorlar 83. Bölüm Konusu (Özeti)

Giyom, Levent ve Ela’yı birlikte görür. Ela’nın ağlıyor olması onun küçük bir şüpheye kapılmasına neden olur. Levent Ela’nın sözlerinin katılığı karşısında sarsılır. Onun kendisini bu kadar çabuk unutmuş olmasını kabullenemiyor gibidir. Ela’yı ağlarken bulan Zenan, onun Levent yüzünden üzüldüğünü anlar.

Ela Giyom’la evliliğini sorgulayan Zenan’a kaçamak cevaplar verir. Eylül, Levent’in hala Ela’ya aşık olduğunu bilse de, duygularına gem vuramaz. Sindirim sistemi sorunları ve yüz gerdirme operasyonu için hastanede bulunan, biri erkek, biri kadın iki huysuz hasta, Ahmet ve Duygu’yu canından bezdirir.

Yaralı olarak hastaneye gelen iki kız kardeşin dramı, kahramanlarımıza, sevgiyi ifade etmek için çok geç kalınmaması gerektiğini hatırlatır. Ela’nın evliliğinde mutlu olmadığı konusunda iyice şüphelenen Zenan, ona “Giyom’a aşık mısın?” diye sorduğunda alacağı cevap ne olacak?

read more...

Yol Arkadaşım 25. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Yol Arkadaşım 25. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Yol Arkadaşım 25. Bölüm Konusu (Özeti)

Oktay, Kibele’nin büyümesi ve daha organize bir şirket haline gelmesi için yeni bir ofis tutmuştur. Ofiste, Rıza ve Rukiye’nin de katıldıkları ilk toplantıda Ayla’nın bazı önerileri olur. Kibele’nin kadınlara destek veren bir şirket olmasını önemseyen Ayla, kendini birdenbire Oktay ile tartışırken bulur.

Ayla, geliri bir kadın derneğine bırakılmak üzere bir defile düzenlenmesini ister. Bu arada Zeytin TV, Rukiye’yi tekrar program yapmaya ikna etmek istemektedir. Rukiye programını Kibele’nin sponsorluğunda hazırlamayı düşünür. İlker lokma işini büyütmek üzere bir minibüs satın almaya karar verir, ama para sıkıntısı vardır. Zeytin TV’den Hasibe işten çıkarılınca yerini doldurmak konusunda fikir üretmek Rukiye’ye kalır.

Bu arada Soner ile Elif’in ilişkisi ilerlemektedir. Elif, kendisini tekerlekli sandalyeye mahkum eden olayı anlatır. Zihşan, torun beklediğini dile getirmeye başlamıştır, ama Ayşen’in aklından başka şeyler geçmektedir. Bu sırada konağa Yunanistan’dan bir misafir gelir. Konakla yakın ilişkisi bulunan bu misafirin aradığı şey, ev halkını eski günlere götürecektir. Suat ile Ayla birlikte yaşamak konusunda küçük adımlar atmaya karar verirler. Eylül’ün beklenmedik tepkisi herkesi şaşırtır.

read more...

Son Bahar 23. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Son Bahar 23. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Son Bahar 23. Bölüm Konusu (Özeti)

Saffet Mümtazoğlu’nun ölümünün üzerinden her ne kadar zaman geçmiş olsa bile, soruşturma hala devam etmekte ve Galip’te hala bu can sıkıcı durumun ortasında kalmaktadır.

Birçok tatsız ve gereksiz olayın üst üste gelmesi bir tarafa Galip, yıllar sonra öyle bir durumla yüz yüze gelir ki, işte bu onun hayatı adına tam bir şok olacaktır.

Galip ile Sabiha’nın hayatlarının akışını değiştirecek bu durum onlar için acaba iyi mi olacaktır? Yoksa onların bile farkında olmadığı bir son mu olacaktır?

read more...

Elveda Rumeli 61. Bölüm Fragmanı (Trailer)

read more...

Canım Ailem 14. Bölüm Fragmanı (Trailer)

read more...

Küçük Kadınlar 35. Bölüm Fragmanı (Trailer)

read more...

Doludizgin Yıllar 23. Bölüm Fragmanı (Trailer)

read more...

Annem 54. Bölüm Fragmanı (Trailer)

read more...

Aşk-ı Memnu 22. Bölüm Fragmanı (Trailer)

read more...

Asi 55. Bölüm Fragmanı (Trailer)

read more...

Adanalı 15. Bölüm Fragmanı (Trailer)

read more...

Arka Sıradakiler 63. Bölüm Fragmanı (Trailer)

read more...
Related Posts with Thumbnails

Zirve100 Toplist
site ekle Music Art Blogs - BlogCatalog Blog Directory